Omgevingswetboek helpt provincies, gemeenten en waterschappen op weg

Het eerste exemplaar van het boek ‘Megawet in wording – Klaar voor de start!’ is vandaag in ontvangst genomen door de heer Henk Jan Meijer, lid van de Eerste Kamer en voorzitter van de Kamercommissie Infrastructuur, Waterstaat en Omgeving.

Bij de overhandiging waren diverse leden van de Kamercommissie aanwezig. “Waardevol om naast alle wetgeving ook publicaties vanuit de beroepspraktijk te kunnen doornemen” aldus de heer Meijer.

Over ruim een jaar, op 1 januari 2021, treedt  de Omgevingswet in werking. Des te belangrijker is de schat aan informatie die de achtste editie van de Dag van de Omgevingswet heeft opgeleverd voor de implementatie ervan. De oogst van deze congresdag, met meer dan dertig sessies over de verschillende aspecten van de uitvoering van de wet, heeft de VVM gebundeld in het 92 pagina’s tellende boek ‘Megawet in wording - Klaar voor de start!’.
 

overhandiging 1e exemplaar van de terugblik op de Dag van de Omgevingswet 2019

Henk Jan Meijer, lid van de Eerste Kamer en voorzitter van de Kamercommissie Infrastructuur, Waterstaat en Omgeving, ontvangt uit handen van Jos Dolstra, voorzitter van de VVM-sectie Milieurecht en Praktijk het 1e exemplaar van de terugblik op de Dag van de Omgevingswet 2019

Lees meer in het nieuwsbericht Omgevingswetboek helpt provincies, gemeenten en waterschappen op weg op de VVM website.