Doe mee aan De Grote AMvB Quiz!

Weet jij alles over de vier AMvB’s van de Omgevingswet: het Omgevingsbesluit, het Besluit kwaliteit leefomgeving, het Besluit activiteiten leefomgeving en het Besluit bouwwerken leefomgeving? Speel De Grote AMvB Quiz!

De vier AMvB’s zijn op 31 augustus 2018 gepubliceerd in het Staatsblad gepubliceerd in het Staatsblad (zie ook hier). Dus één ding is zeker: de antwoorden zijn er. En het is een open-boek quiz. Eitje? We dagen je uit!

De deelnemer met de meeste goede antwoorden wint de grote AMvBeker en een bezoek van de AMvBrigade. Een van onze AMvB-experts komt naar jouw organisatie om jou en jouw collega’s alles te vertellen over jullie favoriete AMvB. De deelnemers die eindigen op de tweede en derde plaats winnen een heerlijke Omgevingstaart. Bij gelijk spel wordt geloot.

Meedoen kan tot en met 23 september.

Veel plezier met De Grote AMvB Quiz van de Omgevingswet!

naar de Quiz