04 oktober VVM Dag van de Omgevingswet 2018

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Provinciehuis Utrecht, Archimedeslaan 6, 3584 BA te Utrecht

Op donderdag 4 oktober vindt de zevende editie van de Dag van de Omgevingswet plaats. Het congres wordt geopend door gedeputeerde Maasdam van de Provincie Utrecht. Programmadirecteur Eenvoudig Beter Rosemarie Bastianen praat de aanwezigen vervolgens bij over de ontwikkelingen rond de Omgevingswet. Dankzij een veelheid aan verschillende sessies komen op één dag vrijwel alle aspecten van de Omgevingswet aan de orde.

Meer info

Alvast een inkijkje? Lees het persbericht hier>>

De Dag van de Omgevingswet 2018 vindt plaats in de Statenzaal van de Provincie Utrecht. Alle informatie over het programma en deelname staat op www.vvm.info/dagvandeomgevingswet.