26 juni Schakeldag 2018: ‘Durf te doen, pak de kansen’

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
Congrescentrum Brabanthallen, Den Bosch

Maakt u al gebruik van de Crisis- en herstelwet? Doet u al een pilot Omgevingsvisie? Gebruikt u de huidige regels om grote maatschappelijke opgaves als circulaire economie of energietransitie aan te pakken?

Na jaren van nadenken, moeten en kunnen we de Omgevingswet die in ontwikkeling is steeds beter inzetten! Dat vergt moed, maar ook kennis van de huidige wet- en regelgeving. De praktische werking van de Omgevingswet in de toekomst is een belangrijk aandachtspunt.

Talloze organisaties spelen al goed in op maatschappelijke ontwikkelingen, doen praktische pilots, of experimenteren met nieuwe werkvormen. Overal in het land zien we mensen kansen pakken en de Omgevingswet in de praktijk brengen. De digitale ondersteuning van de nieuwe Omgevingswet wordt volop getest, van bèta-versies tot praktijkproeven. Maar welke tools heeft u daarbij nodig? Wat zijn de dagelijkse worstelingen? Hoe organiseren we de nieuwe kennis en kunde, zodat we deze leerervaringen mee kunnen nemen in ons beleid?

Tijdens de Schakeldag 2018 op dinsdag 26 juni zijn de ontwikkelingen binnen de Omgevingswet een belangrijk onderwerp. De workshops geven u de laatste inzichten en kennis om zelf aan de slag te gaan. De onderwerpen zijn gericht op de nieuwe wet- en regelgeving, nieuwe manier van werken, maatschappelijke onderwerpen, digitalisering en pilots. De Schakeldag 2018 vindt plaats in Congrescentrum Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

- Oefenen is het nieuwe leren, fouten durven maken de nieuwe mindset -

De Schakeldag is hét jaarlijkse moment voor uitvoerende- en beleidsmedewerkers werkzaam bij de overheid, kennisinstellingen en het bedrijfsleven. Om zich te laten bijpraten en in gesprek te komen over alle actualiteiten rondom wet- en regelgeving in het fysieke domein.

Wilt u er zeker bij zijn op 26 juni? Meld u dan alvast aan en ontvang een bericht als de inschrijving start.

Bron: Schakeldag 2018: ‘Durf te doen, pak de kansen’ – Kenniscentrum Infomil

Meer informatie

www.schakeldagen.nl