31 mei Wetgevingsupdate Omgevingswet

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Supernova - Jaarbeurs, Utrecht

De VNG en de programmadirectie Eenvoudig Beter van het ministerie van BZK houden dit jaar twee keer een Wetgevingsupdate Omgevingswet. We praten u bij over de totstandkoming van alle wet- en regelgeving rondom de Omgevingswet en beantwoorden zoveel mogelijk uw vragen.

In het plenaire deel krijgt u inzicht in waar we nu staan met het wetgevingsproces, welke onderdelen van de wet- en regelgeving klaar zijn en wat er nog aankomt. We laten u ook zien op welke onderdelen u nog kunt meedenken en wanneer dat kan. Ook weet u met welke onderdelen u al wel aan de slag kunt. Na het plenaire deel vinden er verschillende informatiesessies plaats waarin u verdiepende informatie krijgt over onderwerpen als de bruidsschat en de samenhang tussen het wetgevings- en het invoeringsproces.

Doelgroep

Programmamanagers en juristen betrokken bij de Omgevingswet, bij gemeenten, omgevingsdiensten, veiligheidsregio’s, GGD GHOR-regio’s, provincies, waterschappen en de rijkoverheid.

Kosten

Geen.

Aanmelden

Meld u aan en stel uw vragen! Uw vragen staan centraal tijdens de wetgevingsupdate. Geef daarom bij uw inschrijving aan wat u zou willen weten en welke vragen u heeft. Doe dit voor 18 mei! Het doel is om zoveel mogelijk van uw vragen te beantwoorden. U bepaalt op de dag zelf aan welke workshops u deelneemt. U ontvangt ongeveer een week van te voren een overzicht van de informatiesessies.

Meer informatie

Organisator: 

VNG, ministerie van BZK