12 april De bestuurlijke afwegingsruimte voor het omgevingsplan in de praktijk

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Jaarbeurs, Jaarbeursplein, Utrecht

In deze door de Vereniging voor Milieurecht georganiseerde studiemiddag staat het omgevingsplan en de bestuurlijke afwegingsruimte centraal. U hoort over de juridische kaders, en over de staalkaarten die gebruikt kunnen worden bij de invulling van de milieuruimte. Daarnaast zal ingegaan worden op concrete vragen die boven komen bij de ontwikkeling van het omgevingsplan aan de hand van het project ter ontwikkeling van het Hembrugterrein in Zaanstad.

De bijeenkomst wordt verzorgd door sprekers van overheden en uitvoeringspraktijk. Namens het ministerie van Binnenlandse Zaken spreekt Paul Pestman, projectleider Besluit kwaliteit leefomgeving, over de juridische kaders bij nieuwe bestuurlijke ruimte in het omgevingsplan en de mogelijke invulling hiervan.

Meer informatie

Voor meer informatie en inschrijving: zie de VMR-website