15 november VNG Festival Invoering Omgevingswet: hoe dan!?

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
De Kromhouthal, Amsterdam

Bent u bezig met invoering van de Omgevingswet en vraagt u zich regelmatig af: “maar hóe dan?!” Reserveer dan 15 november 2017 in uw agenda. Op deze dag vindt het VNG Festival Invoering Omgevingswet: Hoe dan?! plaats en worden uw hoe-vragen beantwoord.

Het programma richt zich op de programmamanager die verantwoordelijk is voor de invoering van de Omgevingswet en zijn/haar kernteam ( beleidsadviseurs, juridisch- communicatie- en financieel adviseurs, ICT’ers en informatiemanagers).

De opening wordt gedaan door Rosemarie Bastianen (programmadirecteur Eenvoudig Beter ministerie BZK), Edward Stigter (directeur Fysiek Domein VNG) en Jos Maessen (directeur Dienstverlening Amsterdam) onder leiding van dagvoorzitter Sophie van Hoytema.

Mirelle Kolnaar en Paul Pestman van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties verzorgen een workshop die gaat over doorlopen over een brug die deels nog gebouwd moet worden.

Lees meer