29 juni Schakeldag 2017

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
1931 Congrescentrum Brabanthallen, 's-Hertogenbosch

Schakeldag 2017 vindt plaats in 1931 Congrescentrum Brabanthallen in ’s-HertogenboschDe Schakeldag is het jaarlijkse moment voor uitvoerende- en beleidsmedewerkers werkzaam bij de overheid, kennisinstellingen en het bedrijfsleven om zich te laten bijpraten en in gesprek te komen over alle actualiteiten rondom wet- en regelgeving in de fysieke leefomgeving.

Samen werken aan de Omgevingswet

Tijdens de Schakeldag 2017 is de Omgevingswet een belangrijk onderwerp. Aan de slag met de Omgevingswet is het programma dat overheden ondersteunt bij de invoering van de wet. Dit gebeurt in co-creatie, waarbij overheden zelf moeten nagaan wat de gevolgen zijn van de invoering van de wet en het werken  met een digitaal stelsel voor hun organisatie en hun manier van werken.

Schakeldag 2017: De kracht van samenwerken

De Schakeldagen bieden u de uitgelezen kans om in één dag kennis en ervaringen te verzamelen en oude en nieuwe collega's ontmoeten. U kunt sessies en het netwerkpark bezoeken met informatie over vele omgevingsonderwerpen. Bij de Schakeldag vindt u alle informatie onder één dak! De Schakeldag is een uitstekende gelegenheid om informatie te verzamelen over actuele onderwerpen binnen het omgevingsdomein.

Meer informatie

Op de website kunt u meer informatie vinden over het programma en het aanmelden.