18 mei Provero congres over digitale aspecten in het Omgevingsrecht te Ede

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
De Reehorst te Ede

Digitale aspecten in het Omgevingsrecht staan centraal bij Provero en dat geeft ruimte aan een keur van onderwerpen tijdens het Provero Congres. Op donderdag 18 mei a.s. vormt de ReeHorst in Ede opnieuw het toneel voor het Provero Congres.

Programma

Het Provero Congres bestaat uit een gevarieerd en inhoudelijk programma. De ruim 20 workshops zijn divers van opzet en zullen zowel beginners als gevorderden aanspreken. Laat u inspireren door sprekers die -net als u- bezig zijn om zich maximaal voor te bereiden op de Omgevingswet. Zij richten zich op de thema’s wet- en regelgeving, voorbeelden van instrumenten uit de praktijk , het Digitaal Stelsel Omgevingswet en de implementatie. Al met al, een congres dat u niet mag missen.

Lees meer