11 mei Praktijkcongres Omgevingswet over omgevingsveiligheid

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Utrecht

TivoliVredenburg (Vredenburgkade 11, 3511 WC te Utrecht), onder voorbehoud

Wat is het effect van de nieuwe Omgevingswet en het omgevingsveiligheidsbeleid op het dagelijks werk van stedenbouwers, (gemeente)-bestuurders, projectleiders, ruimtelijke professionals en projectontwikkelaars? Dat is de centrale vraag tijdens het Praktijkcongres Omgevingswet op 11 mei 2017 in Utrecht, een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. We zoeken daarvoor 300 professionals die écht graag met deze wet aan de slag willen. Bent u dat? Ga dan direct naar inschrijven.

Programma

Van toetsing achteraf naar meepraten in de ontwerpfase: dat is de grote verandering die deze nieuwe wet van iedereen vraagt. Maar wat betekent dat precies? Hoe ziet de nieuwe wet eruit en wat vraagt dat van interne processen en cultuur? Hoe maak je in het een ruimtelijk ontwerp een integrale afweging? Daarover gaat het programma op 11 mei.

Deelnemersselectie

Wilt u erbij zijn? Er zijn slechts 300 plekken beschikbaar. Deelnemers selecteren we op basis van kennisbehoefte, motivatie en achtergrond. Hoe eerder u zich inschrijft, des te meer kans dat u daadwerkelijk kunt deelnemen. Schrijf u daarom vóór 31 maart 2017 in om mee te doen met de eerste selectieronde. Dat kan hier.